Britney Spears julkaisi harvinaisen kuvan lastensa kanssa: ”He ovat nyt siinä iässä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina melkoisen mediamyllytyksen pyörteessä. The New York Times julkaisi juuri naisesta hyvin suosituksi nousseen dokumentin, Framing Britney Spears, joka on antanut palstatilaan naisen fanien aloittamalle Free Britney -liikkeelle. Liikkeen tarkoituksena on saada Britney Spears vapaaksi edunvalvojastaan, joka on tällä hetkellä hänen isänsä.

Kaikesta naisen ympärillä tapahtuvasta huolimatta tähti on keskittynyt elämään omaa elämäänsä poissa esiintymislavoilta. 39-vuotias Britney Spears on omistanut sosiaalisen median kanavansa hauskanpidolle, tanssille ja selfie-kuville. Nyt nainen julkaisi harvinaisen kuvan, jossa nähdään myös hänen lapsensa.

Moni fani on ihmetellyt, minkä vuoksi tähti ei ole aikoihin julkaissut mitään pojistaan. Nyt Britney Spears julkaisi kauan odotetun yhteiskuvan, jossa hän paljasti, että pojat ovat nyt siinä iässä, että he eivät halua enää esiintyä äitinsä sosiaalisen median kanavissa. Kuvassa 15-vuotias Sean ja 14-vuotias Hayden ovat selvästi jo äitiään pidemmät ja näyttävät kasvaneen silmänräpäyksessä teini-ikäisiksi pojiksi.