Harrison Ford loukkaantunut uuden Indiana Jones -elokuvan kuvauksissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viidennen Indiana Jones -elokuvan tuotanto on ottanut hieman takapakkia. Elokuvasarjan nimikkohahmoa näyttelevä 78-vuotias Harrison Ford on loukkaantunut elokuvan kuvauspaikalla Iso-Britanniassa.

Harrison Ford loukkasi olkapäänsä harjoitellessaan Indiana Jones 5 -elokuvan tappelukohtausta. Vamman vakavuus ei ole Deadline-sivuston mukaan toistaiseksi tiedossa. Elokuvan tuotanto jatkuu ohjaaja James Mangoldin keskittyessä kohtauksiin joissa tähti ei ole mukaan, mutta kuvausaikatauluja tullaan laittamaan uusiksi Fordin hoitosuunnitelman selvitessä.

Toistaiseksi nimettömän viidennen Indiana Jones -elokuvan kuvaukset alkoivat aikaisemmin kesäkuussa Iso-Britanniassa. Fordin ohella elokuvaa tähdittävät Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge ja Boyd Holbrook. Steven Spielbergin tuottaman jatko-osan ensi-iltaa on kaavailtu heinäkuulle 2022.