Ammattilaisten meikkisalaisuudet julki – tässä 8 hyödyllistä niksiä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Chloe Morello on suosittu bloggaaja, joka kuvaa hänen YouTube-kanavalleen videoita, joissa hän esittelee kauneuteen ja meikkaamiseen liittyvät kuumimmat trendit ja kauneimmat meikkityylit. Tällä kerralla nainen päätti paljastaa uudella videollaan niksejä, joita ammattimaskeeraajat käyttävät.

Kaikki meikkiniksit ja yleiset meikkaamiseen liittyvät säännöt eivät päde kaikkeen tai toimi jokaisen ihmisen kohdalla. Chloe Morello halusi kertoa 2,67 miljoonalle seuraajalleen meikkaamiseen liittyvistä salaisista nikseistä ja vinkeistä, joista hänen seuraajansa eivät välttämättä vielä tienneet.

1. Kasvojen ihokarvojen ajelu terälläIhokarvojen ajelu kasvoilta tekee ihosta pehmeän ja saa meikkivoiteen levittymään kasvoille virheettömällä tavalla.

2. Ihon kosteutusKäytä kosteusvoiteen lisäksi myös silmänympärysvoidetta.

3. Levitä meikkivoide siveltimelläKäytä tuotetta säästeliäästi ja kasta sivellintä meikkivoiteeseen joko käden päältä tai paletilta.

4. Luonnolliset kulmakarvatAsettele kulmakarvat haluamaasi asentoon kulmakarvageelillä ja täytä ne kevyesti kulmaväriä apuna käyttäen.

5. Ripsivärin levittäminenLevitä ripsiväriä sekä ylä- että alakautta ripsiin.

6. AurinkopuuteriKäytä ensin voidemaista varjostusväriä ja sen jälkeen vielä aurinkopuuteria.

7. Kaula ja dekolteeMuista levittää sekä meikkivoidetta että aurinkopuuteria myös kaulalle ja dekolteelle.

8. HuulipunaKäytä ohutta sivellintä huulipunan levittämiseksi saadaksesi mahdollisimman tasaisen lopputuloksen.