Awwww, väsynyt koira yritti pysytellä hereillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jokainen on joskus joutunut kamppailemaan väsymystä vastaan silmien mennessä väkisinkin kiinni. Moni väsyneenä hereillä pysytellyt voikin epäilemättä tuntea samaistumista hauskalla viraalivideolla nähtävään koiraan, joka yrittää nuutumisesta huolimatta olla valveilla.

Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa kuvatulla videolla tavataan Dolly-niminen koira. Koira istuu sohvalla omistajiensa välissä selvästi erittäin väsyneenä. Syystä tai toisesta Dolly pyrkii kuitenkin parhaansa mukaan pysyttelemänä valveilla.

Koiran silmät menevät kerta toisensa jälkeen kiinni, mutta koira ei suostu antautumaan nukkumiselle. Omistajat eivät voi kuin nauraa lemmikin sinnikkäälle pyrkimykselle valvoa. Lopulta Dolly vaikuttaa ymmärtävän vastustelun olevan turhaa ja asettuu mukavampaan lepoasentoon sohvalle.