Ed Sheeran teki paluun – julkaisi tänään uutta musiikkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Ed Sheeran on nyt julkaissut uuden Bad Habits -singlensä. Uudesta kappaleesta julkaistiin samalla David Meyersin ohjaama upea musiikkivideo, jossa näemme Sheeranin alter ego -vampyyrihahmona. Voit kuunnella uuden kappaleen ja katsoa sen musiikkivideon artikkelin lopusta.

Sheeran on pysytellyt poissa valokeilasta päätettyään ennätyksellisen kaksi vuotta kestäneen Divide-kiertueensa, jonka jälkeen perheeseen syntyi esikoistytär. Nyt Sheeran tekee virallisen paluun Bad Habits -singlellä, jonka hän on kirjoittanut ja tuottanut yhdessä pitkäaikaisten kollegoiden Johnny Mcdaidin ja FREDin kanssa. Sheeran työstää tällä hetkellä myös uutta albumia.

– Tuntuu hyvältä tehdä paluu uuden singlen kanssa. Halusin, että Bad Habits -videolla leikitellään mielikuvituksellisesti tapojen luonteella, joten päädyin vampyyreihin. Oli todella hauskaa päästä sisään rooliin, lukuun ottamatta korkeita paikkoja, joka ei ollut niin hauskaa. Nauttikaa, Ed Sheeran kommentoi uutta singleään.

Ed Sheeran esiintyy tänään TikTokin UEFA Euro 2020 -showssa. Esityksen on ohjannut Sheeranin pitkäaikainen yhteistyökumppani Emil Nava. Esitys lähetetään kello 23:00 alkaen Sheeranin TikTok-tililtä ja fanien lempikappaleiden lisäksi tullaan myös kuulemaan ensimmäinen live-esitys Bad Habits -kappaleesta.

Ed Sheeran on yksi aikakautemme merkittävimmistä artisteista. Sheeranin musiikki yhdistelee ajatuksia herättävää laulunkirjoitusta, universaalia pop-musiikkia sekä monen eri genren vaikutuksia. Useita ennätyksiä Suomessa rikkonut supertähti esiintyi heinäkuussa 2019 Malmin lentokentällä, jonne hän keräsi yli 100 000 suomalaista katsojaa peräkkäisinä päivinä.