Jymy-yllätys! Rocklegendan liiveissä suomalaisyhtyeen kangasmerkki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaiset metalliyhtyeet ovat jo vuosikymmenten ajan niittäneet mainetta myös maailmalla. Nyt lahtelainen Korpiklaani-yhtye on saanut näyttävän kunnianosoituksen heavy metalin elävältä legendalta, Judas Priest -tähti Rob Halfordilta.

Korpiklaani julkaisi Facebookissa kuvan Rob Halfordista lavalla. Laulajalla oli otoksessa päällä farkkuliivit, joita koristivat paitsi Judas Priestin, Black Sabbathin ja Rammsteinin kaltaisten yhtyeiden logoit, myös Korpiklaanin kangasmerkki.

– Arvatkaa kuka tuntuu myös pitävän Korpiklaanista? yhtye kirjoitti.

Korpiklaani on jo ennestään nauttinut suosiosta eri puolilla maailmaa. Yhtye esiintyy syyskuussa Helsingissä ja Tampereella, minkä jälkeen tiedossa on Euroopan kiertue.