Netflixin deittirealitysarja hämmentää – treffailua eläimiksi ja hirviöiksi maskeerattuina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erilaisia deittailu- ja parisuhdeaiheisia realitysarjoja löytyy jo pilvin pimein maailman televisiokanavilta sekä suoratoistopalveluista, ja siksi niille täytyykin kehitellä kilpailijoista poikkeavia konsepteja. Nyt hämmennystä on herättänyt Netflixin tuleva Sexy Beasts -deittiohjelma.

Sexy Beasts on eräänlainen Treffit pimeässä ja Masked Singer -ohjelmien välimuoto. Sarjassa rakkautta etsivät osallistujat lähetetään sokkotreffeille maskeerattuina erilaisiksi eläimiksi, hirviöiksi ja myyttisiksi olennoiksi. Mistään yksinkertaisista kasvomaalauksista tai vappunaamareista ei ole kyse, vaan yksityiskohtaiset maskeeraukset ovat lähes Hollywood-elokuvien tasoa.

Sarjan ideana on selvittää puhkeaako osallistujien välille romantiikkaa, vaikka he eivät näkisikään toistensa todellisia kasvoja. Brittiläiseen sarjaan perustuva Netflixin Sexy Beasts on jo herättänyt trailerillaan sosiaalisessa mediassa runsaasti erilaisia reaktioita, jotka ovat vaihdelleet hämmennyksestä järkytykseen ja nauruun. Sarjan ensimmäinen kausi ilmestyy Netflixiin 21. heinäkuuta.