Sisustuksen trendi kunnioittaa nyt vanhaa – suosio yllätti

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Muistele miltä mummolakesä näytti silloin, kun olit pieni. Kuvittele itsesi kesämökille tai vapaa-ajan huvilalle maaseutumaisemiin. Tämä on se tunnelma, mikä luo vuoden 2021 sisustustyylin.

Kuivattuja kukkia, värikkäitä astioita, pitsiliinoja ja luonnonmateriaaleja. Näistä elementeistä syntyy kodikas tyyli, jossa kunnioitetaan vanhoja ja kierrätettyjä esineitä. Jos huonekalu menee rikki, tulee se korjata. Siksi kannattaa suosia puisia ja kestäviä huonekaluja muovisten lastulevyhökötysten sijaan.

Seinille maalataan vihreää ja kylpyhuoneista tehdään vaaleanpunaisia. Nyt saa olla rohkea värisävyjen suhteen, eikä kliinisen valkoinen tai modernin skandinaavinen tyyli ole enää muodissa. Toivottavasti et ole konmarittanut mummon vanhoja tavaroita pois, nyt ne ovat trendikkäämpiä kuin koskaan.

@alexsayswhoops

#greenscreen #cottagecore #cottagecoreaesthetic #GimmeLove #cottagecorecheck #cottagecorebedroom #plants #plantmom #witchy #greenwitch

♬ Another Story – The Head and the Heart