Gisele Bündchen jättää maineikkaan mallitoimiston 22 vuoden jälkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brasilialainen huippumalli Gisele Bündchen nousi julkisuuteen jo 1990-luvun lopussa. Nyt Bündchen on päättämässä yhden kappaleen elämässään, sillä tähti on jättämässä taakseen häntä pitkään edustaneen mallitoimiston.

Gisele Bündchen on Page Six -sivuston mukaan päättämässä sopimuksensa kuuluisan IMG Models -mallitoimiston kanssa. Jatkossa tähden edustaja tulee löytymään lähtempää hänen kotiaan. Hän aikoo nimittäin siirtää mallitoimiston tehtävät sisarelleen Patricialle, joka toimii myös hänen managerina.

Gisele Bündchen nousi ensi kertaa catwalkille teini-ikäisenä New Yorkin muotiviikoilla vuonna 1996. Nopeasti urallaan edennyt malli on vuosien saatossa nimetty maailman eniten tienaavien mallien ja viihdemaailman rikkaimpien naistähtien joukkoon. Vaikka Bündchen ei ole enää IMG Modelsin listoille, on toimisto viime aikoina palkannut lukuisia uusia kasvoja, kuten edesmenneen Kobe Bryantin Natalia-tyttären ja Yhdysvaltojen varapresidentti Kamala Harrisin tytärpuolen, Ella Emhoffin.