Jethro Rostedtilta tärkeä juhannusviesti: ”Muista kauppareissulla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turkulainen kiinteistömoguli Jethro Rostedt otti taannoin itseään niskasta kiinni ja teki elämäntapamuutoksen. Hyvävointinen bisnesmies juhli sittemmin 45-vuotissyntymäpäiviään ja hänet valittiin kuntavaaleissa kirkkaasti Turun kaupunginvaltuustoon 975 äänellään.

Nyt Jethro on toivottanut suomalaisille hyvää juhannusta sosiaalisessa mediassa ja samalla muistuttanut kaikkia tärkeästä asiasta. Hänen mukaansa jokaisen kannattaa kauppareissuilla muistaa ostaa suomalaisia tuotteita. Siinä Rostedt on varmasti aivan oikeassa.

Suomalainen televisiopersoona ja kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt on kolmen lapsen isä. Aninkaisten Kiinteistövälityksen toimitusjohtaja nousi kuuluisuuteen kymmenen vuotta sitte Diili -televisio-ohjelmasta. Vaikka hän sijoittui kilpailussa kolmanneksi, on hän esiintynyt sen jälkeen lukuisissa suomalaisissa ohjelmaformaateissa.