Lottie Moss esitteli kurvinsa uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Lottie Moss tunnetaan jo 1990-luvulla kuuluisuuteen nousseen huippumalli Kate Mossin pikkusiskona. Isosiskonsa tavoin myös 23-vuotias Lottie on luonut uraa mallina. Hänet on nähty esittelemässä muun muassa Chanelin luomuksia ja poseeraamassa Voguessa. Lottie Mossin tyyli on jokseenkin rohkeampi kuin isosiskollaan.

Viime aikoina jopa ilman vaatteita poseerannut Lottie on nyt esitellyt vartalonsa kurveja someseuraajilleen uima-altaalla. Mallikaunotar on syystäkin ylpeä vartalostaan ja siksi esittelee sitä mielellään muillekin.

Vaikka Lottie Moss on Katie Mossin siskopuoli, on sisaruksilla ikäeroa jopa 24 vuotta. Lottie Moss herätti aikaisemmin keväällä kohua liittymällä Glow-palveluun, jossa hän tarjoaa seuraajille rohkeampaa kuvamateriaalia. Siellä ihmiset jakavat itsestään maksua vastaan rohkeita kuvia ja videoita itsestään.