Jennifer Lopez toteutti 30-vuotisen haaveensa – lanseerasi ihonhoitosarjan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinopopin kuningatar Jennifer Lopez päätti taannoin tehdä uuden aluevaltauksen ja hypätä mukaan ihonhoidon ja kosmetiikan maailmaan. Lopez lanseerasi tänä vuonna omaa nimeään kantavan ihonhoitoon keskittyvän tuotesarjan, joka kantaa nimeä JLO BEAUTY.

51-vuotias Jennifer Lopez kuuluu juuri niihin julkkiskaunottariin, jotka eivät tunnu ikääntyvän ulkonäöllisesti lainkaan. Sen vuoksi moni varmasti janoaakin tähdeltä ihonhoidollisia kauneusvinkkejä. Nainen itse on odottanut, että koska hänet sivuutetaan liian vanhana tai epäviehättävänä, mutta myöhemmin hän on ymmärtänyt, että kauneudella ei ole parasta ennen -päiväystä.

Jennifer Lopez on intohimoinen kauneuden ja hyvinvoinnin suhteen. Oma ihonhoitosarja ei kuitenkaan ole syntynyt tähden mukaan pelkästä intohimosta vaan se on ollut hänen pitkäaikainen haaveensa jo 30 vuoden ajalta. Tähti ei maltakaan odottaa, että hän pääsee jakamaan kauneussalaisuutensa muiden kanssa.