Pariskunta rikkoi ennätyksen – pituusero 56 senttiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rakkaus ei katso pituutta, kuten brittiläiset James ja Chloe Lusted osoittavat. Pariskunnalla on niin suuri pituusero, että he ovat sen ansiosta saaneet Guinnessin ennätystenkirjan tunnustuksen.

Näyttelijänä työskentelevä James on 109,3 senttiä pitkä, kun taas opettajana työskentelevä Chloe on 166,1 senttiä pitkä. Pituuseroa pariskunnalla on siis 56,8 senttiä. Guinnessin ennätystenkirja on vahvistanut heillä olevan suurin koskaan mitattu avioparin välinen pituusero.

Jamesilla on harvinainen luustodysplasia, eikä hän uskonut koskaan menevänsä naimisiin. Chloen miestyyppiä olivat puolestaan aikaisemmin aina edustaneet häntä pidemmät miehet. Pari kuitenkin tapasi vuonna 2012 yhteisten ystävien kautta, rakastui ja meni lopulta naimisiin.