Terroristi uhkasi murhata Geri Halliwellin – syynä ystävyys George Michaelin kanssa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uusnatsi David Copeland suoritti vuonna 1999 sarjan tuhoisia terrori-iskuja Lontoossa. Naulapommeilla toteutetuissa iskuissa kuoli kolme ihmistä ja 140 loukkaantui. Taannoin Spice Girls -tähti Geri Halliwell paljasti terroristin uhkailleen myös häntä.

Geri Halliwell teki ensimmäisen sooloesiintymisensä vuoden 2000 Brit Awards -gaalassa. Poliisi oli kuitenkin varoittanut tähteä esiintymästä Copelandin tekemän uhkauksen vuoksi. Terroristin viha kohdistui Spice Girls -tähteen, sillä hän oli poptähti George Michaelin ystävä.

– Hän uhkasi ampua minut ja vihasi minua, sillä hengailin homojen kanssa ja olin George Michaelin ystävä, Halliwell paljasti The Sun -lehdelle.

Scotland Yardin varoituksesta huolimatta Geri Halliwell esiintyi gaalassa, eikä esiintymisen aikana koettu vaaratilanteita. David Copeland tuomittiin erityisesti homoihin ja mustiin kohdistamastaan iskusta vuonna 2000 kuuteen elinkautiseen vankeusrangaistukseen.