Vauva yritti salata yölliset puuhansa – vauvakamera paljasti totuuden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut lapset osoittavat jo varhaisessa iässä olevansa varsin nokkelia yksilöitä. Tästä esimerkki saadaan hauskalla viraalivideolla, jossa pienen lapsen huijaus käy ilmi vanhemmille vauvamonitorin ansiosta.

Videolla nähdään pieni lapsi, jonka pitäisi kaiketi olla jo unten mailla. Sen sijaan vauva on kuitenkin edelleen hereillä ja istuu kaikessa rauhassa pinnasängyssään. Asia on selvinnyt äidille sänkyä kuvaavan vauvamonitorin ansiosta.

Vauvamonitori on varustettu mikrofonilla, ja äiti päättääkin kysyä lapselta onko tämä jo nukkumassa. Kuullessaan äidin äänen pienokainen valahtaa salamannopeasti alas ja teeskentelee nukkuvansa sikeästi. Vauva oli siis ovela, mutta ei ainakaan vielä onnistunut päihittämään oveluudessaan vanhempia.