Skid Row -yhtyeen ex-laulaja Johnny Solinger on kuollut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisen Skid Row -yhtyeen entinen laulaja Johnny Solinger on kuollut. Yhtyeen vokalistin tehtäviä 15 vuoden ajan hoitanut laulaja-lauluntekijä oli kuollessaan 55-vuotias.

Uutinen laulajan poismenosta paljastettiin Skid Row’n Instagram-sivulla. Tiedotteessa yhtyeen jäsenten kerrottiin olevan murheissaan veljeksi tituleeraamansa Johnny Solingerin kuolemasta. Solinger oli toukokuussa kertonut Facebookissa joutuneensa sairaalahoitoon maksan vajaatoiminnan vuoksi, ja tähden sairaanhoitokuluisin yritettiin kerätä rahaa hänen ystävänsä perustaman GoFundMe-kampanjan muodossa.

Hard rock -yhtye Skid Row perustettiin Yhdysvaltojen New Jerseyssä vuonna 1986. Johnny Solinger liittyi yhtyeen riveihin laulaja Sebastian Bachin lähdön jälkeen vuonna 1999, ja jatkoi bändissä aina vuoteen 2015. Skid Row’n lisäksi Solinger loi uraa sooloartistina.