Justin Bieberin mallivaimo kuumassa rantakuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieberin vaimona nykyisin paremmin tunnettu mallikaunotar Hailey Bieber on tehnyt koronapandemian aikana oman alan töitään verkkaisesti. Taannoin hän pääsi BareMinerals-kosmetiikkajätin lähettilääksi.

Nyt Hailey ja Justin ovat suunnanneet viettämään kesälomansa Eurooppaan, josta he luonnollisesti ovat jakaneet myös verkossa upeita lomakuvia. Erityisen näyttäviä kuvia nähdään Haileystä, joka nautiskelee täysin rinnoin meren aalloilla suppaillen.

Äskettäin Hailey Bieber perusti oman YouTube-kanavan. Hailey Rhode Bieber -kanavalla tullaan näkemään naisen mukaan monenlaisia videoita, joilla hän esittelee kauneuteen ja ihonhoitoon liittyviä rutiinejaan, pitää videopäiväkirjaa matkusteluistaan, tekee erilaisia haasteita ja kutsuu mielenkiintoisia vieraita mukaan. Ensimmäinen vieras oli Kendall Jenner.