Anna Puu paljasti – näin paljon synnyttäminen Suomessa maksoi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Anna Puu sai toukokuussa perheenlisäystä toisen lapsen syntymänsä myötä. Keväällä syntynyt lapsi on Anna Puun toinen mutta lapsen isälle, tuottaja Jukka Immoselle kyseessä on esikoinen. Pari on seurustellut vuodesta 2016 lähtien.

Nyt Anna Puu on paljastanut sosiaalisessa mediassa, kuinka paljon lapsen synnyttäminen tuli hänelle maksamaan. Kuva sairaalalaskusta osoittaa synnytyslaskun loppusumman olleen 127,30 euroa. Summa on varsin pieni siihen verrattuna, minkälaisia summia synnytyksestä voi monissa maissa joutua maksamaan.

– Maksoin synnytyslaskun: 127,30 euroa. Tämä summa sisältää priimaluokan hoitoa Naisenklinikan synnytyslaitoksella ja kaksi yötä täyshoitoa Perhepesä-potilashotellissa (toinen kuva otettu siellä ekan yön jälkeen), missä apua oli saatavilla 24/7, kiitolliseksi veronmaksajaksi julkaisussa itseään kuvaileva Anna Puu kirjoitti.