Kate Mossin pikkusisko povi paljaana – venyttää somepalvelun rajoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Lottie Moss tunnetaan jo 1990-luvulla kuuluisuuteen nousseen huippumalli Kate Mossin pikkusiskona. Isosiskonsa tavoin myös 23-vuotias Lottie on luonut uraa mallina. Hänet on nähty esittelemässä muun muassa Chanelin luomuksia ja poseeraamassa Voguessa. Lottie Mossin tyyli on jokseenkin rohkeampi kuin isosiskollaan.

Tästä on saatu taas uusi osoitus, kun estoton pikkusisko poseerasi sosiaalisessa mediassa yllättäen rinnat käytännössä paljaana. Intiimeimpien osien peittona olivat vain pienet sydämenmuotoiset maalatut vaaleanpunaiset sydämet. Pian nähdään onko päivitys liikaa somepalvelun sääntöjen rajoja tulkitsevien mielestä. Kuvan yhteydessä Lottie kehottaa naisia olemaan ystävällinen heidän rinnoilleen.

Vaikka Lottie Moss on Katie Mossin siskopuoli, on sisaruksilla ikäeroa jopa 24 vuotta. Lottie Moss herätti aikaisemmin keväällä kohua liittymällä Glow-palveluun, jossa hän tarjoaa seuraajille rohkeampaa kuvamateriaalia. Siellä ihmiset jakavat itsestään maksua vastaan rohkeita kuvia ja videoita itsestään.