Temptation Islandin Jenna palvoi aurinkoa kurvikkaana: ”Vitsi miten siisti paikka”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoisen Temptation Island Suomi -realitysarjan sinkkuna ohjelmaan osallistunut 26-vuotias helsinkiläinen Jenna nousi jo ennakkoon esiin osallistujien joukosta, mutta varsinaisessa ohjelmassa häntä hädin tuskin nähtiin.

Kuntosalilla käymistä harrastava Jenna nähdään nyt nauttimassa keskikesän auringosta asianmukaisessa asussa Syrjän louhoksella. Paikasta innoissaan oleva Jenna kertoi käyneensä paikalla myös uimassa ja kehui vuolaasti sekä mökkilomaa että Suomen kesää.

Perheestä ja hyvästä työstä haaveileva näyttävä brunette Jenna viittasi jo ennakkoon Temptation Islandin sinkkujen sloganeissa koronakriisiin. Hän nimittäin totesi: ”Nyt ku on tää korona, me ollaan kaikki täällä ihan horona”. Tästä lausahduksesta hänet muistetaan yhä edelleen. Pintakäsittelijän ja baarimikon töitä tekevä Jenna on kuitenkin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.