Erykah Badu kävi koronatesteissä – molemmista sieraimista eri tulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pitkän uran musiikin parissa tehnyt Erykah Badu tunnetaan sielukkaasta äänestään ja upeista melodioistaan. Taiteellinen muusikko julkaisi viisi vuotta sitten albumin But You Caint Use My Phone, jonka jokainen kappale liittyi teemaltaan puhelimella soittamiseen.

Erykah Badu on monien muiden julkkisten tapaan pelannut koronaviruksen suhteen varman päälle ja käynyt useammassa testissä. 49-vuotiaan tähden on kuitenkin hankala uskoa testien tuloksiin, koska hän oli People-sivuston mukaan saanut toisesta sieraimesta otetusta näytteestä positiivisen ja toisesta negatiivisen tuloksen.

Erykah Badulta otettiin kolme koronavirustestiä 24 tunnin aikana, koska ensimmäinen vasemmasta sieraimesta otettu testi näytti positiivista. Toinen oikeasta sieraimesta otettu testi näytti kuitenkin negatiivista. Naisella ei ollut mitään oireita vaan testejä otettiin rutiininomaisesti ennen esiintymistä. Kolmas testi näytti myös negatiivista, minkä vuoksi tähdelle annettiin lupa esiintyä ja jatkaa konserttejaan normaaliin tapaan.