Janni Hussi viimein uudessa kodissa: ”Ressinpurkaus itkut väännetty”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu julkkiskaunotar Janni Hussi tunnetaan monista rooleistaan, mutta viime aikoina hän on tavoittanut suuria määriä suomalaisia Aamulypsy-ohjelman juontajana. Janni on seurustellut jo pitkään Joel Harkimon kanssa.

Pari päivää sitten julkkispari julkaisi yhteiskuvan, jossa he jättivät jäähyväiset ensimmäiselle yhteiselle kodilleen loppusiivouksen jälkeen. Nyt Janni on päässyt jo purkamaan pariskunnan tavaroita uuteen kotiin. Tilanne on varmasti tuttu jokaiselle kotia vaihtaneelle.

– Pikku hiljaa kamat löytää paikoilleen ja kämpän lempparikohtakin on jo löytynyt. Nyt alkaa ekaa kertaa tulla loma-fiilis. Pienet ressinpurkaus itkut väännetty, parit painajaiset nähty ja tolkuton määrä unta alla. Pikku hiljaa kroppa ja pää rupeaa pääsemään kupletin juonesta kiinni. Tästä tää lähtee, Janni kirjoitti.