Pasha Pozdniakovaa vaikea uskoa todeksi – jättikurveineen korkeuksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaismalli Pasha Pozdniakova poseerasi äskettäin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä ja hänellä on esimerkiksi Instagramissa jo 1,2 miljoonaa seuraajaa. Fanien jättisuosio on siis kiistaton.

Tällä kertaa Pasha on poseerannut korkeuksissa kuvassa, jossa hänen jättimäisten korviensa muodot pääsevät toden teolla oikeuksiinsa ja niitä on jopa hieman hankala ymmärtää. Ei siis ihme, että Pasha kiinnittää väkisinkin huomiota minne meneekin.

Pasha Pozdniakova on luonnollisesti innoissaan miestenlehden sopimuksesta, sillä aniharva suomalainen on päässyt poseeraamaan sen kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseeraa lehden Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähdään myös lehden kansikuvassa.