Provinssi-festivaali julkaisi karun lehtimainoksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koronakriisin myötä suomalaiset kesätapahtumat ovat kokeneet kovia jo toisena kesänä peräkkäin, sillä lukuisat maan merkittävimpiin tapahtumiin lukeutuneet festivaalit peruivat tämän kesän tapahtumansa huhtikuun puolivälissä. Marinin hallitus lupasi maaliskuun loppuun mennessä festareille tapahtumatakuun, mutta niin ei tapahtunut.

Kaksi viikkoa tapahtumatakuun lupauksen pettämisen jälkeen peruttiin lähes samaan aikaan muun maussa Ruisrock, Ilosaarirock ja Provinssi. Provinssissa oli tänä vuonna määrä esiintyä muun muassa Korn, The Offspring, Opeth, Pendulum Trinity, Deftones, sekä iso määrä suomalaisia kärkinimiä.

Nyt Provissi on julkaissut lehdessä mainoksen, jonka sisältö on kaikessa karuudessaan erittäin osuva. Siinä todetaan synttäri-ilmoituksia mukaillen ”Emme juhli” ja kerrotaan, että kesällä 2022 tapahtuma toivottavasti taas järjestetään. Provinssi on määrä järjestää ensi kesänä 30. kesäkuuta – 2. heinäkuuta 2022. Vuosille 2020 ja 2021 ostetut liput käyvät ensi vuoden festivaaleille sellaisenaan, mutta ne on myös mahdollista palauttaa.