Smallville-näyttelijä tuomittiin vankeuteen – johtajalle 120 vuoden vankeustuomio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen New York Cityssa vuosien ajan toiminut NXIVM-verkostomarkkinointiyhtiö oli todellisuudessa seksikultti, jonka avulla naisia värvättiin Keith Ranierelle. Yksi naisia värvänneistä oli Smallville-televisiosarjassakin nähty näyttelijätär Allison Mack, joka on nyt saanut tuomionsa.

Smallville-sarjassa näytellyt Allison Mack sai kolmen vuoden vankeustuomion ja 20.000 sakkoja. Hän kuului kulttiin kymmenen vuoden ajan. Nainen pahoitteli tapahtunutta uhreille osoitetussa kirjeessä ja kertoo vilpittömästi uskoneensa toiminnan valasseen häntä paremmaksi ihmiseksi, CNN uutisoi.

Kultin johtaja Keith Raniere tuomittiin aiemmin 120 vuoden vankeusrangaistukseen. Naisia alistettiin, painostettiin ja käytettiin hyväksi. Kultissa olleille naisille luvattiin upeita uramahdollisuuksia. Todellisuudessa heidät pakotettiin laihduttamaan langanlaihoiksi ja toimimaan seksiorjina.