Benjamin Peltonen tuli kaapista: ”Oon piilotellu niin kauan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen poptähti Benjamin Peltonen teki vuonna 2014 historiaa saamalla levytyssopimuksen sosiaalisen median ansiosta. Sittemmin Benjamin julkaisi musiikia, joka noteerattiin Espanjassa saakka. Nyt Peltonen on tehnyt rohkean ulostulon somessa, sillä hän kertoi somessa olevansa homoseksuaali.

– Mä tein sen, mitä mä ajattelin etten ikinä uskaltais tehdä. Jos se 18-vuotias Benjamin, joka niin paljon kamppaili oman seksuaalisuutensa kanssa ois tienny mitä se tulee tekemään tulevaisuudessa, sil ois varmaan tullu housuun, Peltonen kirjoitti.

– Muistan kattoneeni peiliin ja huutanu itelleni asioita kuten ”ETHÄN SÄ OO TÄLLANEN, ET SÄ VOI OLLA! MIKS JUST MÄ? SÄ OOT VAAN HÄMILLÄS. EI SUSTA PITÄNY TULLA HOMOO”.

Long story short, halusin muuttaa kaiken itessäni.

Benjaminin rohkea ulostulo sai aikaan runsaasti positiivista palautetta ja ylistystä monilta julkkistähdiltä ja faneilta. Peltonen kertoi kamppailleensa asian kanssa pitkään, mutta olevansa nyt sinut asian kanssa ja ylpeä itsestään.

– Ajattelin et ehkä löytäisin joku päivä taikalampun jolla voisin toivoa tän kaiken pois. Nyt jos löytäisin, mä en ikinä tekis sitä. Mä rakastan sitä kuka mä oon. Mä oon NIIN ylpeä siitä mitä mä oon!!!

Nyt Benjamin kertoo olevansa viimein valmis kertomaan julkisesti asiasta, jota on piilotellut pitkään. Läheisiään hän kuvailee turvasatamaksi, jota ilman ei olisi tässä nyt. Lopuksi hän vielä muistuttaa, että ihmisoikeudet kuuluvat kaikille.

Benjamin Peltonen taannoin kovassa nosteessa Suomen lisäksi myös Espanjassa, jossa hänen Fingerprints-albuminsa nousi albumilistan kärkipäähän. Hän kävi myös esiintymässä useita kertoja muun muassa Madridissa, Valenciassa ja Barcelonassa. Hänen Man On The Moon -singlellään oli mukana espanjalainen tyttöbändi Sweet California.