Kaapista tullut Benjamin Peltonen: ”En ois mun villeimmissä unelmissakaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen poptähti Benjamin Peltonen astui juuri kaapista, kun hän kertoi sosiaalisessa mediassa olevansa homoseksuaali. Päivitys sai nopeasti paljon kommentteja, joista valtaosa oli erittäin positiivisia ja kannustavia. Nyt Peltonen on vuodattanut onneaan samalla somealustalla, jossa hän paljastuksen teki.

– En ois mun villeimmissä unelmissakaan uskonu, et tälläistä rakkauden määrää on olemassa. Oon koko päivä lukenu teidän tuhansia ja TUHANSIA viestejä kyyneleet silmissä sydän ihan pakahtuneena. Kiitos, Benjamin Peltonen kertoi.

– Kiitos, että tässä maassa on näin paljon suvaitsevaisia, yhdenvertaisuuden puolesta olevia maailman ihanimpia teikäläisiä. Me muutetaan maailmaa. Mä rakastan teitä! Peltonen jatkoi.

Kaapista ulos tuleminen ei ollut helppoa, sillä nuori mies ei ollut aina uskonut sellaiseen itsekään. Lopulta oli kuitenkin aika kerätä rohkeus ja astua esiin sellaisena kuin on. Näin Peltonen kirjoitti aiemmin.

– Mä tein sen, mitä mä ajattelin etten ikinä uskaltais tehdä. Jos se 18-vuotias Benjamin, joka niin paljon kamppaili oman seksuaalisuutensa kanssa ois tienny mitä se tulee tekemään tulevaisuudessa, sil ois varmaan tullu housuun, Peltonen kirjoitti.

– Muistan kattoneeni peiliin ja huutanu itelleni asioita kuten ”ETHÄN SÄ OO TÄLLANEN, ET SÄ VOI OLLA! MIKS JUST MÄ? SÄ OOT VAAN HÄMILLÄS. EI SUSTA PITÄNY TULLA HOMOO”.

Long story short, halusin muuttaa kaiken itessäni.

Benjamin Peltonen teki vuonna 2014 historiaa saamalla levytyssopimuksen sosiaalisen median ansiosta. Sittemmin Benjamin julkaisi musiikia, joka noteerattiin Espanjassa saakka. Siellä hänen Fingerprints-albuminsa nousi albumilistan kärkipäähän. Peltonen kävi myös esiintymässä muun muassa Madridissa, Valenciassa ja Barcelonassa. Hänen Man On The Moon -singlellään oli mukana espanjalainen tyttöbändi Sweet California.