Darcey ja Staceyn sarja saa jatkoa – siskoksista on tasapaino kaukana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty 90 Päivää morsiamena -realityohjelma on seurannut 46-vuotiaan amerikkalaisen Darcey Silvan elämää ulkomaalaisten miesten naisystävänä. Hän sai vuosi sitten oman sarjan Stacey-siskonsa kanssa.

Sarjasta on nyt kuvattu toinen tuotantokausi. Kaksikko suunnittelee häitä ulkomaalaisten miestensä kanssa ja heidän rakkauselämäänsä seurataan kameroiden välityksellä. Samalla kerrotaan siskosten perhe-elämästä ja esitetään asioita, joita ei muuten mahdu 90 Päivää morsiamena -ohjelman raameihin.

Lähes identtiseltä näyttävien siskosten matka vie kauneushoitoihin Turkkiin ja tietysti pitkin Yhdysvaltoja. Draaman määrä on vakio ja sitä tulee riittämään jatkossakin runsain mitoin naisten tähdittämässä sarjassa. Eniten luonnollisestikin rakkauden rintamalla.