Harvinainen kuva Khloe Kardashianin synttäreiltä – otoksessa oma veli

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Khloe Kardashian täytti äskettäin 37 vuotta ja juhli merkkipäiväänsä yhdessä perheen kanssa. Juhlista on julkaistu runsaasti kuvia sosiaaliseen mediaan. Joukossa on harvinainen otos perheen veljestä, Rob Kardashianista.

Rob Kardashian on vetäytynyt julkisuudesta erottuaan lapsensa äiti Blac Chynasta muutama vuosi sitten. Hän on edelleen läheisissä väleissä sisarustensa, erityisesti Khloen kanssa. Kuvan julkaissut synttärisankari kertoo heidän olevan sielunkumppaneita.

Page Sixin mukaan Rob Kardashianin epäonnistunut rakkauselämä on vaikuttanut tuhoisasti hänen itsetuntoonsa. Mies on turruttanut pahaa oloa muun muassa epäterveellisillä elintavoilla, mikä on vaikuttanut puolestaan hänen fyysiseen olemukseensa. Nyt hänen on kerrottu olleen onnellisempi.