Nicole Scherzingerillä riittää kurveja – synttäribileet jatkuivat huvijahdilla-

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger teki taannoin paluun musiikin pariin liittymällä takaisin yhtyeen riveihin. Suunnitelmat uudesta kiertueesta menivät uusiksi koronakriisin myötä.

Viime päivinä Nicole on juhlinut synttäreitään näyttävästi Italiassa, jossa ohjelmaan on kuulunut esimerkiksi huvijahdilla paistattelua asiaankuuluvassa asussa. Como-järvellä juhlitut synttärit sisälsivät myös vanhalta sillalta hyppäämisen veteen. Nyt Nicole on kuvattu jo toistamiseen vähäpukeisena pieneltä jahdilta.

43-vuotias Nicole Scherzinger ei ole päässyt pitkään aikaan studioon Pussycat Dolls -yhtyeensä kanssa, mutta on alkanut jälleen luomaan omia sivuprojektejaan. Tähteä kuullaan muun muassa uunituoreella She’s BINGO -nimisellä kappaleella, joka on tehty yhteistyössä MC Blitzyn ja Luis Fonsin kanssa. Hän on myös toiminut jo joidenkin vuosien ajan Masked Singer -sarjan amerikkalaisversion panelistina.