Me Naiset: Mikko Leppilampi ja Beata Papp menivät kihloihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Mikko Leppilampi ja taitoluistelija Beata Papp ovat seurustelleet jo joidenkin vuosien ajan. Nyt pariskunnan on paljastettu menneen kihloihin.

Uutinen julkisuudesta alkuun salatusta kihlauksesta paljastui Me Naiset -lehden haastateltua Beata Pappia. Taitoluistelija nimittäin nähtiin haastattelussa sormus vasemmassa nimettömässä sormessaan. Hän totesi, ettei kaikkia asioita tarvitse heti jakaa koko maailmalle.

– Minulle on aina ollut tärkeää, että kumppani on myös paras ystäväni. Mikon kanssa kunnioitamme toistemme mielipiteitä ja meillä on omatkin elämät. On tärkeää, että ei ole vain me, vaan myös minä ja hän. Kun seisomme suhteessa omilla jaloillamme, kaikki, mitä toinen siihen tuo, on vain plussaa, Papp kuvailee haastattelussa suhdettaan Leppilammen kanssa.

26-vuotiaan Pappin ja 42-vuotiaan leppilammen uutisoitiin huhtikuussa myös odottamassa lasta, jonka laskettu aika on kesän lopulla. Bapp kertoo ymmärtävänsä valmistautuessaan lapsen tuloon, miksi luonto on järjestänyt yhdeksän kuukauden odotusajan. Hän paljastaa myös onnistuneensa salaamaan raskauden alkuvuodesta helposti, sillä harjoitukset piti hoitaa kotona tietokoneen äärellä etänä.