Roope Salmisen kuvasta somekohu: ”Alastonkohtaus otettiin purkkiin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen julkkiskomistus Roope Salminen on tullut tutuksi niin artistina kuin televisiosta, jossa hän on juontanut muun muassa Putous-suosikkiohjelmaa. Nyt Salminen on aiheuttanut pienimuotoisen somekohun kuvallaan, jossa hän työntää paidattoman lastenrattaita.

Kohu ei suinkaan syntynyt lastenrattaista, vaan Salmisen poikkeuksellisen lihaksikaasta vartalosta. Kohun myötä Roope päätti hieman avata kuvaa ja vartalonsa taustalla olevia tekijöitä. Timmin vartalon taustalla oli nimittäin elokuvan alastonkohtaus ja sitä edeltänyt roolityön vaatima dieetti.

– Se on must tosi kiva kuva ja oon ylpee siitä duunista minkä tein että pääsin siihen kuntoon missä näyttäydyn kyseisessä otoksessa. se ei oo mikään maailman ihmeellisin kondis mut mulle henk koht tosi iso saavutus. MUTTA. must tuntuu tärkeältä avata vähän asioita sen kuvan takana ja sanoo sananen dieettikulttuurista, Roope Salminen aloittaa.

– Mä en näytä enää siltä miltä näytin eilen. miksi? koska oon juonut ja syönyt normaalisti. se kuva on otettu seuraavana päivänä siitä, kun mun Lunastajat-elokuvan alastonkohtaus otettiin purkkiin. sitä kohtausta varten maksimoitiin mun lihaserottuvuus, joka tarkoitti että olin useamman viikon epäterveellisellä dieetillä ja viimeset 3 päivää pahassa nestehukassa keskellä kesähelteitä, Salminen jatkoi.

Roope lisäsi myös, että tulokset eivät ole pysyviä ja että hän ei suinkaan suosittele samaa kenellekään. Salminen korostaa toteuttaneensa dieetin ammattilaisten valvonnassa. Vatsalihakset eivät enää näy, koska nestetasapaino on jo palautunut.