Aleksi Valavuori aloitti tuomionsa suorittamisen – auttaa vankilasta vapautuneita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mediasta ja Big Brother -talosta tuttu Aleksi Valavuori sai alkuvuodesta tuomion talousrikoksista. Veropetoksiin syyllistynyt mies tuomittiin kahden vuoden ehdolliseen vankeuteen, kolmen vuoden liiketoimintakieltoon ja 60 tunnin yhdyskuntapalveluun.

Mies on aloittanut yhdyskuntapalvelun suorittamisen KRIS-järjestön toimipisteessä Tampereella. KRIS on eri puolille maailmaa levinnyt järjestö, joka tarjoaa apua ja tukea vankilasta vapautuville.

– Aamulla puhuttiin anteeksiannosta, katkeruudesta sekä jaettiin kokemuksia, koviakin. Sit mä siivoilin vessoja, käytiin läpi tulevien viikkojen ohjelmaa ja roolijakoja. Päivän päätteeksi sain vetää muille KRIS Tampereen jäsenille liikuntatunnin, jossa yllättäen pelattiin korista ja vedettiin loppuun pari klassista tiputuskisaa. Kiitos tästäkin päivästä kaikille, Valavuori niputtaa.