Ruotsin miljonääriäidin tytär rannalla – todellinen tiimalasivartalo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsin miljonääriäidit televisio-ohjelmasta tutuksi tulleen realitypersoona Gunilla Perssonin tytär Erika Persson on ollut jo vuosien ajan arvostelun kohteena joidenkin mielestä liian rohkeiden kuviensa takia. Nykyisin Erika on 19-vuotias, mutta saanut jo vuosia sitten Gunilla-äidiltään siunauksen poseerauksilleen.

Mallikuvissa jo jonkin aikaan poseerannut Erika on nyt keikistellyt uima-altaalla kotimaansa Ruotsin väreissä. Samalla hän osoitti vartalonsa olevan sarjakuvamainen tiimalasi.

Etenkin keski-ikäiset naiset ovat paheksuneet viime aikoina Erikan somekuvia. Osa ihmisistä on myös puolustellut nuorta televisiotähteä, sillä hoikat eivät heidän mukaansa ansaitse arvostelua osakseen siinä missä eivät lihavatkaan. Tärkeintähän on olla terve, olipa vartalo minkä mallinen tahansa. Erika on joka tapauksessa monille ikätovereilleen roolimalli, jonka suosiota paheksunta vain kasvattaa.