Eva Longoria sykähdyttää rantakuvissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Eva Longoria meni neljä vuotta sitten naimisiin José Bastonin kanssa ja perusti perheen. Sittemmin hän on viettänyt rauhallista perhe-elämää ja tehnyt kovasti töitä siron vartalonsa palauttamiseksi.

Tuore kuvasarja vahvistaa, että Eva on onnistunut tavoitteessaan upeasti. Kuumassa kuvasarjassa hänet nähdään poseeraamassa kesätunnelmissa erilaisissa tilanteissa. Ei liene ihme, että kuvat ovat saaneet suuren kansainvälisen suosion sosiaalisessa mediassa.

Eva Longoria ja José Baston saivat kaksi vuotta sitten pojan, jolle he antoivat nimeksi Santiago Enrique. Raskauden jälkeen 45-vuotias Eva Longoria on viettänyt paljon aikaansa kuntosalilla karistaakseen raskauskilot ja treenannut muun muassa kahvakuulien kanssa. Taannoin tähti lisäsi rutiiniinsa myös trampoliinin, jolla hyppiminen näyttääkin tuottaneen hyvin tuloksia.