Näitkö neljän miehen porukan Naantalissa juhannuksena? Kerro havaintosi poliisille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lounais-Suomen poliisilaitos etsii Naantalin kesustassa juhannusta viettämässä olleita miehiä, joiden epäillään liittyvän sunnuntaiyönä 27. kesäkuuta tapahtuneeseen väkivallantekoon. Tapauksen selvittämiseksi poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tai muita tietoja Naantalissa liikkuneesta neljän miehen seurueesta.

Porukka vietti juhannusta Naantalin keskustan alueella. Miehet ovat noin kolmekymppisiä ja tiettävästi kantasuomalaisia. Osalla on vaaleat, osalla tummemmat hiukset. Kahdella oli päällään valkoinen, lyhythihainen kauluspaita ja kahdella muulla tummempi paita.

Yksi miehistä on ruumiinrakenteeltaan voimakas, noin 185 senttiä pitkä ja noin 95-kiloinen. Kolme muuta ovat häntä lyhyempiä ja hintelämpiä.  Poliisi pyytää havaintoja ja vihjeitä kuvaukseen sopivasta seurueesta sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- ja tekstiviestillä numeroon 050 411 7655. Lounais-Suomen poliisi tutkii asiaa törkeänä pahoinpitelynä.