Rihanna upeissa kuvissa – nautti vähäpukeisena auringosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna tunnetaan jo yli 15 vuotta kestäneestä urastaan musiikin parissa. Viime vuosina tähti on laajentanut toimiaan musiikista myös muodin pariin. Hänen oma Fenty-merkkinsä kattaa niin vaatteita kuin kosmetiikkaakin.

Nyt Rihanna on julkaissut sarjan näyttäviä kuvia Instagramissa. Tuoreissa otoksissa tähti nähdään makoilemassa uima-altaan vierellä aurinkolaiseissa ja punaisessa huulipunassa. Rihanna poseerasi myös otoksissa, joissa hän juhlistaa prideä sateenkaarilla koristelluissa tummissa alusvaatteissa.

Rihanna vahvisti taannoin suhteensa räppäri Asap Rockyn kanssa. Tunnettujen artistien oli jo jonkin aikaa huhuttu seurustelevan. Ennen nykyistä parisuhdettaan Rihanna on ollut muun muassa on-off -suhteessa kanalaisen hiphop-tähti Draken kanssa.