Meteorologi haki hukkuneen ruumiin merestä – hetkeä aiemmin varoitti vaarallisesta säästä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Australialainen säätiedottaja päätyi taannoin odottamattomaan tilanteeseen Gold Coastissa sijaitsevalla uimarannalla. Hän sukelsi merestä sinne hukkuneen ruumiin vain hetkeä televisiossa esiintymisen jälkeen.

Luke Bradnam oli ollut raportoimassa Narrowneckin uimarannalla vaarallisista sääolosuhteista. Lopetettuaan suoran lähetyksen Bradnam oli kuullut jonkun olevan vaarassa vedessä. Säätiedottaja ei aikaillut, vaan hyppäsi veteen yrittääkseen pelastaa uimarin.

Bradnamille kävi kuitenkin pian selväski, että uimari oli jo hukkunut ja kellui nyt vedessä kuolleena. Ruumis tuotiin rannalle säätiedottajan ja toisen henkilön toimesta. 9News-uutissivuston mukaan hukkuneen on epäilty olevan 30-vuotias brittiläinen mies, joka oli kadonnut alueella edellisenä iltana.