Finnair aloittamassa suorat lennot Tukholmasta Thaimaahan ja Miamiin

Matkailu · Tim Isokivi

Finnair on aloittamassa tänä vuonna uusia suoria lentoja Tukholman Arlandan lentokentältä. Tukholmasta lennetään jatkossa Thaimaan Bangkokiin ja Phuketiin sekä Yhdysvaltojen Miamiin ilman välilaskuja.

Lennot aloitetaan tulevana talvikautena lokakuun lopussa A350-koneilla. Finnairin mukaan lennot työllistävät Suomessa noin 270 ihmistä. Tukholman lennoilla on Finnairin lentäjät, kun taas matkustamopalvelun tuottaa Suomessa Finnairin kumppani Airpro.

– Nämä lennot luovat kokonaisuudessaan noin 270 suomalaista työpaikkaa, joista 100 on Finnairissa. Tuemme myös sitä, jos meiltä lomautettuna olevaa matkustamopalveluhenkilöstöä haluaa hakeutua määräajaksi Airpron palvelukseen näille lennoille, ja palata sen jälkeen olemassa olevaan työsuhteeseensa Finnairiin, yhtiön operatiivinen johtaja Jaakko Schildt kuvailee tiedotteessa.