Nelli Matulalta uusi single – kuuma kansikuva sekoittaa miesten pasmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatar Nelli Matula julkaisi taannoin Lelu-singlen, joka vei hänet musiikillisille alkulähteilleen. Sosiaalisessa mediassa aktiivinen popkaunotar julkaisee faniensa iloksi runsaasti materiaalia arjestaan verkossa. Nyt Nelli on julkaissut myös uuden singlen.

Tulevaisuuteen-niminen kappale on vauhdikas ja kesäinen popralli, joka lienee Matulan fanien mieleen ja tuonee hänelle paljon uusia kuulijoita ja faneja. Kuuntele kappale Spotifystä tästä linkistä. Singlen videolla ja kansikuvassa Nelli nähdään melko niukassa asussa.

Nelli Matula julkaisi debyyttisinglensä Kato vaan vuonna 2015 ja kipusi kertaheitolla kiinnostavimpien kotimaisten tulokasartistien joukkoon. Paikkansa hän sinetöi lopullisesti tämän jälkeen ulos tulleella jättihitillä Lemmikki. Nelli Matulan debyyttialbumi Jumalatar julkaistiin kesällä 2019. Platinarajan ylittänyt albumi toi artistille Vuoden naisartistin Emma-ehdokkuuden ja vakiinnutti Matulan paikan kotimaisten eturivin artistien joukossa.