Suklaapatukan ja suolakurkun yhdistäminen hämmentää – uskaltaisitko maistaa?

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa leviää aika-ajoin epätavalliselta kuulostavia ruokatrendejä. Kevään mittaan esimerkiksi monet TikTok-käyttäjät ovat väittäneet sinapin sopivan hyvin vesimeloniin. Tuore välipalainnovaatio on mahdollisesti vielä erikoisempi.

Sosiaalisessa mediassa jaetuilla videoilla kokeilunhaluiset ihmiset ovat yhdistäneet suklaapatukan ja suolakurkun. Lopputuloksena on Snickle, Snickers-patukka joka on ujutettu koverretun suolakurkun sisään.

Osa Snicklesiä maistaneista väittää kyseessä olevan herkullinen yhdistelmä suolaista ja makeaa. Osa videoita kommentoineista puolestaan toteaa, etteivät he koskisi suolakurkku-suklaapatukkaan pitkällä tikullakaan. Snicklesin taustalla vaikuttaa olevan joitain vuosia vanha internet-meemi, josta joku päätti syystä tai toisesta tehdä todellisuutta.