Pesukoneesta löytyi valtava mehiläispesä – sitten tapahtui odottamaton käänne

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtaosa ihmisistä kammoksuu ja siksi välttelee ampiaisia ja mehiläisiä, koska pelkäävät niiden pistävän ärsytettyinä ja jopa ilman sitäkin. Mehiläisten kanssa työskentelevien kyky tehdä työtään ihmetyttää kerta toisensa jälkeen, ja nyt tällainen ammattilainen ihastuttaa verkossa.

Sosiaalisessa mediassa on julkaistu video, jossa mehiläishoitaja Erika Thompson pyydettiin poistamaan pihamaalla pitkään seisseeseen vanhaan pesukoneeseen rakennettu valtava mehiläispesä. Thompson kuvasi projektin videolle, josta on nyt muodostunut pienimuotoinen viraalihitti.

Videolla nähdään miten mehiläishoitaja käsittelee mehiläispesää paljain käsin ja siirtää sen pala palalta pesälaatikkoon. Kaiken lisäksi Erika Thompson siirtää suuren määrän mehiläisiä kaapimalla niitä paljain käsin pesästä laatikkoon. Ihan kuka tahansa ei vastaavaa temppuun varmasti kykene. Tässä tapauksessa mehiläisten yhdyskunta sai uuden kodin Thompsonin farmilta.

@texasbeeworks

A washing machine full of bees! ##tiktok ##cleantok ##bees ##animals ##foryou

♬ original sound – Erika Thompson