Shokkikäänne! Kaksi finalistia jäi pois Miss Suomi -kilpailusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miss Suomi -kilpailut ovat tänä vuonna All Stars -teemalla, jossa on mukana vanhoja konkareita aiemmilta vuosilta. Miss Suomi -finaali esitetään Alfa TV:llä 18. syyskuuta. Nyt kaksi kilpailijaa on jäänyt pois.

Kaksi finalistia, Katariina Juselius ja Nicole Söderstöm, ovat jääneet pois kilpailusta. Juselius haluaa tehdä enemmän työtä hyväntekeväisyyden ja luonnonsuojelun parissa. Söderströmin tulevaisuuden suunnitelmat eroavat niin ikään missikilpailujen formaatista.

– Kun finalistit ovat tunnettuja aiemmilta vuosilta, oli heidän työtilanteensa koronan hellitettyä parantunut ja aiheutui näiden yhdistelmänä kahdelle finalistille ylitsepääsemätön tilanne, joten matka päätettiin heidän kanssaan päättää. Täten kahdeksan finalistia tavoittelee kirkkainta kruunua, Finnartist Oy:n toimitusjohtaja Sunneva Sjögrén sanoo.