Suomalaistubettaja näytteli pyörätuolipotilasta päästäkseen ilmaiseksi festareille – someraivo repesi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen tubettaja Olli Litmanen on saanut laajamittaista kritiikkiä tuoreella videollaan. Videolla Litmanen tarjoaa erittäin kyseenalaisen vinkin siitä, kuinka festareille pääsee ilmaiseksi sisään.

Kuinka päästä festivaaleille ilmaiseksi? -otsikolla julkaistulla videolla Litmanen kertoo huomanneensa, että liikkumisrajoitteiset ja heidän avustajansa pääsevät ilmaiseksi sisään festivaaleille. Hän yrittää päästä Himos Juhannus -tapahtumaan sisään esittämällä pyörätuolipotilasta, jonka avustajaa toinen tubettaja ille-Valtteri Konttinen puolestaan esittää. Järjestyksenvalvojien epäilyksistä huolimatta kaksikko pääsee lopulta ilmaiseksi sisään.

Sisälle päästyään Konttinen hehkuttaa pyörätuolipotilasta esittämisen tarjoavan VIP-lippua parempia etuja. Lopuksi pyörätuoli päätyy roskakoriin. Video keräsi nopeasti valtavan määrän Konttista hänen teostaan kritisoivia kommentteja.

Olli Litmanen on sittemmin poistanut pyörätuolivideon Youtubesta. Tubettajan tililtä löytyy tällä hetkellä vain yksi video, jossa hän kertoo syvästi pahoittelevansa tekoaan.

 

https://www.instagram.com/p/CQqtPaIDmio/