Tähän ei moni pysty: Exä ja nykyinen kumppani alastomana kylpyammeessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eron jälkeen lasten kannalta on parasta, jos vanhemmat tulevat toimeen keskenään. Järkevät aikuiset osaavat pitää välinsä asiallisena ja toimia yhteisymmärryksessä lasten parhaaksi. Katkeroituminen ei kannata.

Nyt TLC-televisiokanava on aloittanut ohjelman, jossa seurataan ihmisiä, jotka ovat läheisissä väleissä entisen ja nykyisen kumppaninsa kanssa. Ohjelmassa tavataan myös Loren ja April, jotka ovat nykyään parhaimpia ystävyksiä. April on naimisissa Lorenin ex-miehen Johnin kanssa.

He kasvattavat lapsia yhdessä ja yhteisymmärryksessä. Naiset haluavat opastaa myös muita yhteisvanhemmuuden saloihin ja keräävät huomiota räkeillä valokuvauksilla. He ovat istuneet yhdessä samaan vaahtokylpyyn. Ei uskoisi, että nämäkin naiset olivat taannoin vihamiehiä keskenään, kunnes ymmärsivät yhteistyön merkityksen.