Itsensäpaljastaja iski Espoon Westendissä – ilmoita tapauksista poliisille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Länsiväylä ja Iltalehti ovat uutisoineet Espoon Westendissä itseään paljastelleesta miehestä. Poliisin mukaan tapauksista kannattaa aina ilmoittaa hätäkeskukseen, jotta niihin pystytään reagoimaan nopeasti. Itsensäpaljastaminen on rikos.

Alastomana itseään esittelevä mies oli seisoskellut Espoossa rannalla ja lähestynyt SUP-laudalla liikkunutta naista. Ei ole tiedossa, onko sama mies syyllistynyt myös läheisessä metsässä lenkkeilijälle paljasteluun. Poliisin mukaan miestä voidaan epäillä sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta.

Turun Sanomat on kertonut Lounais-Suomen itsensäpaljastelijoista. Alueella on rekisteröity tänä vuonna yli 20 tapausta. Itsensäpaljastelijat on maailmanlaajuinen ilmiö.