Netflix laajentaa peleihin – valikoimiin tulossa pelejä jo ensi vuoden aikana

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflix on kasvavasta kilpailijoiden määrästä huolimatta säilyttänyt asemansa yhtenä suosituimmista elokuvien ja sarjojen suoratoistopalveluna. Nyt yhtiö on laajentamassa myös pelien pariin. Mikäli suoratoistojätin suunnitelmat toteutuvat, saattaa Netflixin valikoimiin ilmestyä videopelejä jo ensi vuoden aikana.

Netflix on palkannut pelikehittämisen yksikkönsä varapääjohtajaksi Mike Verdun. Verdu on aikaisemmin työskennellyt EA-pelitalon ja Facebookin riveissä muun muassa The Sims ja Plants vs. Zombies -nimikkeiden parissa.

Netflixin tavoitteena on lisätä videopelejä suoratoistettavaksi Netlixiin vuoden 20221 aikana. Pelit ilmestyisivät Netflixin nykyiseen valikoimaan omana osionaan. Bloomberg-lehden mukaan pelien suoratoistosta ei ainakaan tällä hetkellä ole tarkoituksena periä lisämaksua.