Jethro Rostedt ja Makwan Amirkhani sopivat riitansa – kyseessä väärinkäsitys

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Turussa tapahtui viime viikonloppuna 9.-10. heinäkuuta jengitappelu. Tappelupaikkana oli Jethro Rostedtin omistama yökerho Turun Linnakadulla. Poliisi tutkii tappelua ja osallisia epäillään pahoinopitelystä, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta ja vahingonteosta.

Poliisi kommentoi julkisuuteen, että yökerhon järjestyksenvalvojia oli aivan liian vähän. Rostedt on kertonut, että tiloissa työskenteli lakisääteinen määrä turvallisuusalan ammattilaisia, eikä joukkotappeluun olisi voitu varautua etukäteen. Joukkotappelut yksityistiloissa ovat vielä suhteellisen harvinaisia Suomessa.

Makwan Amirkhani julkaisi Facebook-sivuillaan tämän jälkeen päivityksen, jossa hän haukkui alatyylisesti Jethro Rostedtin ja uhkasi läimäyttää kiinteistömyyjää avokämmenellä hänet nähdessään. Syynä on se, että tappelun osapuolena olleiden jengien on kerrottu olleen ulkomaalaistaustaisia ja lisäksi Amirkhanin pikkusisko on kyseisessä yökerhossa töissä. Vapaaottelija koki Rostedtin kommentit rasistisiksi.

Kyseessä oli väärinkäsitys ja osapuolet ovat sopineet riidan. Rostedt ja Amirkhani ovat pyytäneet julkisesti anteeksi sosiaalisessa mediassa. Poliisi pyytää edelleen lisätietoja ja video- sekä kuvamateriaalia joukkotappelusta osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

– Kukaan ei elä riidasta. Tilanne oli kaoottinen ja ylilyöntejä tuli. Me haluamme vain pyörittää yökerhoa, jossa kaikilla on turvallinen ja kiva olla, Rostedt kommentoi.

https://www.facebook.com/jethro.rostedt/posts/10159720712423120