Pöllö ja kilpikonna juuttuivat kiinni toisiinsa – erikoinen pelastusoperaatio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eläinsuojeluyhdistysten asiantuntijat saavat toisinaan käsiteltäväkseen erikoisiakin eläimiin liittyviä tapauksia. Taannoin Yhdysvaltojen Virginiassa sijaitsevaan eläinsuojaan toimitettiin parivaljakko, joka oli kuin suoraan eläinsadusta.

Animal Welfare League of Arlington sai puhelun henkilöltä, jonka takapihalla oli lentoon kykenemätön pöllö. Kävi ilmi, että pöllön kynsi oli puristunut kilpikonnan etu- ja takakiven väliin. Yllättävään tilanteeseen joutuneet eläimet toimitettiin autettaviksi eläinsuojaan.

Yhdistyksen työntekijät onnistuivat irrottamaan pöllön kynnen turvallisesti kilven välistä. Pöllö oli saanut onnettomuudessa lieviä vammoja, kun taas kilpikonna selvisi tilanteesta ehjin nahoin. KOMO News -uutissivuston mukaan eläimiä hoidetaan joidenkin päivien ajan eläinsuojassa, kunnes ne vapautetaan takaisin luontoon.