Teletapit saivat koronarokotukset: ”Valmiina kuumaan kesään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläisen BBC Two -kanavan Teletapit seikkailivat alunperin lasten ja lastenmielisten iloksi ruuduissa 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa. Monien muiden hittisarjojen tapaan myös Teletapit tekivät sittemmin paluun ruutuihin. Tuolloin 2010-luvulle päivitettyjen hahmojen vatsoissa oli kosketusnäytöt ja hahmot olivat eläväisempiä.

Nyt Teletapit ovat ottaneet koronarokotukset ja siten näyttäneet esimerkkiä ihmisille. Hahmojen virallisella Twitter-sometilillä julkaistiin päivitys, jossa hahmojen kerrottiin olevan rokotettuja sopivasti kuuman kesän kynnyksellä. Hahmot julistivat olevansa valmiita leikkimään. Samalla julkaistiin myös hahmojen leikkimieliset rokotustodistukset.

Taannoisessa Teletappien paluussa hahmojen näyttelijöinä toimivat muun muassa Harry Potter -tähti Jim Broadbent ja stand up -koomikko Daniel Rigby. Alkuperäisen sarjan toinen luoja, Anne Wood, ei ollut innoissaan lastenohjelman uudelleenlämmittelystä. Hän kritisoi televisiokanavien tapaa tehdä uusia versioita vanhoista sarjoista sen sijaan, että ne keskittyisivät kehittelemään uusia ideoita. Teletappien rokotuksista kertoi Iltalehti.